Societatea Romana Vojta (SRV)

Societatea Românã Vojta (S.R.V.) cu sediul în Sibiu s-a constituit ca si personalitate juridica în anul 2000 urmãrind exclusiv interese umanitare. Scopul asociatiei este promovarea si aplicarea principiului locomotiei reflexe în diagnostic si tratament, descoperite si dezvoltate de prof. Dr. V. Vojta.

În anul 2002 au început cursurile de specializare în terapia Vojta pentru medici si terapeuti, care se desfãsoarã în prezent la sediul S.R.V.
Cursurile sunt sustinute de medici si terapeuti formatori acreditati de Societatea Internationalã Vojta (I.V.G.) cu sprijin financiar din partea
Guvernului Federal al Germaniei si I.V.G., S.R.V. este implicatã în organizarea cursurilor din punct de vedere logistic, iar în ultimul an si financiar.

Terapia Vojta este acreditatã în România de centrul national de perfectionare în domeniul sanitar Bucuresti (C.N.P.D.S.B).
Medicii si terapeutii au o specializare profesionalã recunoscutã pe plan international de I.V.G. dupã încheierea cu succes a cursurilor.Sediul SRV, Sibiu


S. R. Vojta © 2007 | design&pr.by laszloHutton©WebDesign